Workshop

Wil je een workshop (4 uur) ‘Van zelfkritiek naar zelfcompassie’ organiseren voor een groepje van maximaal tien mensen? Dat kan!

In de intensieve workshop ‘Van zelfkritiek naar zelfcompassie’ krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de innerlijke criticus nu eigenlijk precies?
  • Maar het is toch juist goed om een beetje kritisch op jezelf te zijn?
  • Als je niet meer naar de innerlijke criticus luistert, hoe kom je dan in actie?
  • Hoe kan je omgaan met zelfkritiek, als die je hindert?
  • Mijn cliënt, partner, student, collega, vriend(in) is heel streng voor zichzelf. Hoe kan ik helpen?

Deelnemers workshop over de innerlijke criticus

Wie kunnen er precies deelnemen aan zo’n workshop?

  • geïnteresseerden die meer willen weten over de innerlijke criticus
  • begeleiders, coaches, trainers en therapeuten hun bewustzijn over de innerlijke criticus van zichzelf en hun cliënten willen versterken
  • leidinggevenden die medewerkers willen coachen zonder de innerlijke criticus in zichzelf of anderen te activeren
  • hbo- en universitair docenten die studenten of promovendi begeleiden die geremd worden door hun innerlijke criticus

Workshop over de innerlijke criticus organiseren

Wil je een workshop ‘Van zelfkritiek naar zelfcompassie’ organiseren? Bel mij (Nicole Baars) dan gerust op telefoonnummer (06) 15 00 33 19. Of stuur me een e-mailtje met je vraag: email hidden; JavaScript is required.

Ik kom graag persoonlijk met je bespreken welk soort workshop je in gedachten hebt en wat de deelnemers verwachten. Samen zoeken we naar een creatieve benadering. Daarmee bedenk ik een aanpak die goed aansluit bij de workshopdeelnemers en bij jouw organisatie.

Hoe verloopt een workshop over de innerlijke criticus?

Een workshop ‘Van zelfkritiek naar zelfcompassie’  duurt 3 à 4 uur. De bijeenkomst begint met een presentatie over het ontstaan van de innerlijke criticus. De deelnemers ontdekken welke van de zes soorten zelfkritiek ze herkennen, in zichzelf en in anderen.

Daarna gaan we concreet oefenen: hoe ga je met de innerlijke criticus van jezelf en anderen om? We proberen allerlei methoden uit, zodat de deelnemers zelf kunnen ervaren wat voor hen werkt.

Humor en lichtheid zijn essentiële onderdelen van het workshopprogramma. Die maken dit serieuze onderwerp luchtig en speels.

Wie is de trainer die de workshop over de innerlijke criticus geeft?

Mijn naam is Nicole Baars, ik ben ruim 25 jaar communicatietrainer en -coach. Een ervaren, warme, ondersteunende workshopbegeleider. Ik ben goed afgestemd op de behoeften en grenzen van de deelnemers.

Met liefde stimuleer ik workshopdeelnemers om een stapje vooruit te zetten, maar ik forceer niets. Zorgvuldigheid vind ik essentieel.

Wat kost een workshop over de innerlijke criticus?

Afhankelijk van de duur en de groepsgrootte (maximaal 10 deelnemers) kun je rekenen op een investering van 600 tot 940 euro. Neem gerust contact op via email hidden; JavaScript is required.