Training

Wil je minder streng worden voor jezelf en meer zelfcompassie ontwikkelen? Kun je je voorstellen dat je veel meer ontspannen gaat leven, vanuit zelfvertrouwen en rust? Ben je gemotiveerd om een duik te nemen in jouw relatie met je innerlijke criticus? Overweeg dan om deel te nemen aan de driedaagse training.

In drie zaterdagmiddagen – verspreid over vijf weken – verdiep je je met een klein groepje van zes tot negen geselecteerde deelnemers in het zeer persoonlijke onderwerp ‘zelfkritiek’. Je ontdekt stap voor stap de natuurlijke, gezonde wilskracht die verscholen ligt onder de strengheid van je innerlijke criticus.

De training biedt een speels, verrassend onderzoek naar wat jouw innerlijke criticus tegen je zegt en hoe je ermee om kunt gaan. We gebruiken creatieve werkvormen. Er is veel tijd voor uitwisseling in inspiratie.

Wat heb je aan de training Omgaan met de innerlijke criticus?

Je krijgt een heel goed inzicht in je innerlijke criticus, zodat je je niet meer door die plaaggeest hoeft te laten leiden. Je krijgt handvatten om minder streng voor jezelf te zijn, zodat je beter kunt uitrusten en ontspannen. Het wordt veel gemakkelijker om grenzen te stellen en nee te zeggen. Je houdt op met overleven en begint met leven. Eindelijk.

Voor wie is de training Omgaan met de innerlijke criticus geschikt?

Heb je diepgaande interesse in je innerlijke drijfveren? Ben je in staat om met een open mind naar jezelf te kijken? Dan ben je van harte welkom om mee te doen met de training. Groepsgrootte: minimaal zes en maximaal negen deelnemers.

Wie geeft de training Omgaan met de innerlijke criticus?

Ik, Nicole Baars, zorg als senior communicatietrainer voor een mooi opgebouwd trainingsprogramma en sociale veiligheid in de groep. Jannie Bom, ervaren lichaamsgericht psychotherapeut en coach, begeleidt je bij jouw persoonlijke thema’s.

Brochure aanvragen

Alles over de training lezen? Vraag de brochure aan.

Inschrijven voor de training Omgaan met de innerlijke criticus

Schrijf een e-mail aan Nicole Baars: email hidden; JavaScript is required. Na inschrijving volgt een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als er zes aanmeldingen zijn, prikken we drie data, via een datumprikker. Het duurt meestal niet langer dan twee maanden tot de groep vol is.